Digitális átállás éve 2013

2013 a digitális átállás éve a hazai televíziós műsorszolgáltatásban, amellyel Magyarország egy Európai Uniós kötelezettségnek tesz eleget. A digitális átállásban közvetlenül érintett mindenki, aki máig hagyományos szoba- vagy tetőantennával nézi az analóg földfelszíni adásokat. Ezek az analóg csatornák előfizetési díj nélkül is elérhetők voltak, az így hozzáférhető műsorokat pedig kizárólag az M1, a TV2, illetve az RTL Klub szolgáltatta. Az átállásban érintettek lehetnek azok is, akiknek hétvégi házában, nyaralójában, vagy a lakásuk valamelyik tévékészüléke még hagyományos módon üzemel.

Internet + IPTV árainkról bővebben ide kattintva tájékozódhat.

IpTV szolgáltatásunkról bővebben ide kattintva tájékozódhat.

Amennyiben Ön még nem SzemerNet előfizető és technikai kérdése merült fel az átállással vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bátran, szívesen segítünk.

A SzemerNet digitális televíziózás előnyei

A digitális műsorszolgáltatás általános előnye, hogy jobb kép- és hangminőség biztosítható. A rendszer lehetővé teszi az elektronikus műsorújságot, ami környezetbarát módon helyettesítheti a papíralapú műsorújságot, segítségével a néző könnyebben, gyorsabban tájékozódhat a csatornák nyújtotta tartalmakról a TV-képernyőn keresztül. Elektronikus gyermekzár használatával a kiskorúak számára korlátozható bizonyos csatornák elérése. Lehetőség van akár műsorrögzítésre is. Emellett az eredeti nyelven, és feliratozva is megtekinthetőek a műsorok.

SzemerNet előfizetőknek

Tájékoztatjuk tisztelt előfizetőinket, hogy a digitális átállás nem ró kötelezettségeket ügyfeleinkre. Ön a SzemerNet előfizetőjeként már digitálisan televíziózik.

Aktuális híreink

SzemerNet hírek - Digitális átállás

Digitális Tv átállás?

Nem gond! A SzemerNet IPTV digitális rendszer, melyet régi tv készülékén is nézhet!
további részletek a digitálás átállásról »»

SzemerNet hírek - Bankszámlaszám változás!

Bankszámlaszám változás!

Felhívjuk Tisztelt előfizetőink figyelmét, hogy bankszámlánkat ezentúl a CIB Banknál vezetjük. Az új számlaszámunk:
10700062-69130698-51100005 CIB Bank